Veel enthousiasme bij optreden in het Barghse Huus

Op 19 en 20 oktober 2019 gaf koor Weerklank, samen met KNAP (KNA Percussie) een spetterend optreden in het Barghse Huus.

Na een zware generale op zaterdagmiddag was dan ’s avonds tijd voor de première. Een aantal leden hebben hier lang naar toe gewerkt om het publiek een mooie avond te bezorgen. Ondanks dat het zaterdagavond al op rolletjes liep was de zondag nog beter. De afwisseling van zang en percussie was spetterend. Het bleef hierdoor erg levendig en voor de kijker aantrekkelijk. Weerklank zong dit weekend bekende en minder bekende liederen. Met voor de pauze hier en daar een Afrikaanse lied. Hierbij werden zij dan ook vaak ondersteunt door KNAP. De ondersteuning van KNAP bij Viva la Vida was goed voor een vrolijke noot. KNAP XS zorgde voor de lieflijke toon. Mooi om hen zo ingespannen en met veel enthousiasme bezig te zien.

DSC06274-min
DSC06276-min
DSC06277-min
DSC06278-min
DSC06280-min
IMG_3686-min
IMG_3693-min
IMG_3703-min
previous arrow
next arrow

Leden van KNAP en Weerklank hebben in dit concert een leuke samenwerking gevonden en de plannen zijn om elkaar in de toekomst vaker op te zoeken.

Beeldweergave van het concert